U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

SVS Nederland staat voor Schade Verhaal Service Nederland. Wij bestaan sinds augustus 2004 en houden ons bezig met de afwikkeling van de gevolgen van een ongeval waarbij letsel is ontstaan.

Wij richten ons hierbij primair op het slachtoffer van bijvoorbeeld een verkeers- of bedrijfsongeval, maar kunnen ook bijvoorbeeld de werkgever van de gelaedeerde helpen bij het verhaal van het door de werkgever tijdens de ziekte van de werknemer doorbetaalde loon en/of andere re-integratiekosten.  

Ons doel is om onze cliënten tegen geen of lage kosten (zie kosten) bij te staan bij de afwikkeling van de toch vaak complexe materie die het oplopen van lichamelijk letsel met zich meebrengt. 

Inmiddels hebben wij vele zaken afgewikkeld en daarmee bewezen dat wij streven naar excellentie in de behartiging van de belangen van onze cliënten. Wij zijn toegewijd aan een goede vertegenwoordiging van de cliënt, om voor hem of haar op kostenefficiënte en tijdige wijze het best mogelijke resultaat te bereiken.